קפה סומטרה | Aceh Province

קפה מסומטרה

קפה בעיבוד דבש וקלייה בהירה. גוף עגול ועסיסי, מתיקות גבוהה, חמיצות הדרית. מצוין להכנת כל סוגי קפה פילטר!

גובה: 1500-1700מ
זן: Abyssinia, Ateng, Gayo 1, Gayo 2, Timtim
עיבוד: honey
תעודות: Fairtrade, Specialty Coffee
דרגת קליה: בהירה
פרופיל טעם: אגס, אפרסק, הדרים
תאריך קליה: יולי 25, 2024
מרירות:
מתיקות:
חמיצות:
גוף:

55.00220.00

ברכישת כל סוגי קפה קלוי בסכום:

בין 600 ש"ח ל-1000 ש"ח עם קוד קופון "15%" תקבלו 15% הנחה

בין 1001 ש"ח ל-1500 ש"ח עם קוד קופון "25%" תקבלו 25% הנחה

מעל 1501 ש"ח עם קוד קופון "30%" תקבלו 30% הנחה

While Indonesia is known for its unique ‘Wet Hulled’ Process (Giling Basah), Asman and his team are expanding Indonesia’s coffee possibilities by diversifying the cooperative's processing methods.

Cherry is handpicked on member farms. Upon delivery to the cooperative wet mill, the cherry undergoes a rigorous selection process. Cherry is then pulped using a disc pulper. After pulping, the parchment is laid to dry on raised beds in greenhouses with the mucilage “honey” still attached adding body and sweetness to the coffee whilst still retaining the typical clarity of a washed process.