קפה קולומביאני | Huila, Mil Granos de Oro farm

קפה קולומביאני

גוף בינוני-קל, מרירות נמוכה, מתיקות מאוזנת וחמיצות נעימה של ענבים והדרים עם סיומת שוקולדי. מצוין כקפה פילטר יומיומי

גובה: 1600-1870מ
זן: Castillo, Anacafe 14 (Catimor)
עיבוד: רטוב
תעודות: fairtrade, specialty coffee
דרגת קליה: בהירה
פרופיל טעם: ענבים ירוקים, קצת צמחי, שוקולד חלבי
תאריך קליה: מאי 14, 2025
מרירות:
מתיקות:
חמיצות:
גוף:

50.00200.00

ברכישת כל סוגי קפה קלוי בסכום:

בין 600 ש"ח ל-1000 ש"ח עם קוד קופון "15%" תקבלו 15% הנחה

בין 1001 ש"ח ל-1500 ש"ח עם קוד קופון "25%" תקבלו 25% הנחה

מעל 1501 ש"ח עם קוד קופון "30%" תקבלו 30% הנחה

The Macias family is located in Central Huila. The three brothers, Ferney, Nelson, and Oscar Macias, manage coffee production across two farms: La Ceja and Mil Granos de Oro.

La Ceja, established in 1999, is a 33-hectare farm owned by their mother, Alicia, with 22 hectares dedicated to coffee cultivation, primarily of Castillo, Colombia, F6, and Caturro varieties. Mil Granos de Oro is just a short distance away from the main farm. Together, the farms are equipped with essential infrastructure, including a cherry hopper, floating pool, drying marquesina, and greenhouse, and are used for experiments such as fermenting coffee with cocoa beans.