רואנדה | Nyamasheke-Gatare District
קפה ייחודי מרואנדה
קפה קלוי בעיבוד יבש אנאירובית. גוף בינוני, חלק. מתיקות גבוהה, חמיצות נעימה ומרירות נמוכה. טעמים של פירות טרופיים, משמש, שוקולד. מצוין להכנת קפה פילטר.




















₪65.00 – ₪260.00
ברכישת כל סוגי קפה קלוי בסכום:
בין 600 ש"ח ל-1000 ש"ח עם קוד קופון "15%" תקבלו 15% הנחה
בין 1001 ש"ח ל-1500 ש"ח עם קוד קופון "25%" תקבלו 25% הנחה
מעל 1501 ש"ח עם קוד קופון "30%" תקבלו 30% הנחה
The Gasharu processing station, located near Lake Kivu, near Nyangwe Forest National Park, one of the largest and best preserved mountain rainforests in central Africa, home to an esimated 25% of Africa's primates.
This washing station employs nearly 300 women and collects coffees from 1,650 local coffee growers in the Nyamasheke region.
Once cherries are delivered, the workers at the washing station sort and float them in a tank to ensure consistent and good-density beans are separated from the others.
Then they are put in another tank where they undergo a 72-hour anaerobic fermentation period after which they dry on raised African beds for about 25 to 30 days.